Ikea drivhus skap

HYLLIS Hyller med trekk, transparent, 180x27x74 cm – IKEA

Jeg sår frø i det lille drivhuset mitt og setter plantene i potter etter hvert som de vokser. Tilgangen til egne urter fra vinduskarmen gjør at jeg kan krydre …

HYLLIS Hyller med trekk, transparent, 180x27x74 cm Med HYLLIS trekk kan du gjøre om den åpne HYLLIS-hylla til en lukket oppbevaringsløsning. Perfekt hvis du har ting du vil beskytte mot støv eller vil ha et lite drivhus inne eller ute. Trekket er enkelt å ta på og av.

SENAPSKÅL Dekorasjon drivhus, inne/ute svart, 34 cm

SENAPSKÅL Dekorasjon drivhus, inne/ute svart, 34 cm – IKEA

Hylle med skap, 80x37x161 cm, beige. KOLBJÖRN Hylle med skap, rødbrun, 80x37x161 cm. Sammenlign. HYLLIS Hyller med trekk, transparent, 180x27x74 cm …

SENAPSKÅL Dekorasjon drivhus, inne/ute svart, 34 cm La plantene blomstre i SENAPSKÅL drivhus – det gir god støtte til urtene og er et perfekt sted for klatreplanter. Eller bruk det til å vise frem de fineste suvenirene dine. Gir god støtte til plantene dine, og lar også plantene klatre på stammen.

Enkle løsninger for et grønnere hjem – IKEA

Et drivhus trenger ikke å være noen stor greie. Ja, faktisk kan det være det motsatte. Sett planter i krukker og lag fine installasjoner som fanger …

Marloes deler sine enkle ideer for å leve mer miljøvennlig hjemme

Gartnerens innendørsoase – IKEA

Hvis du legger til det beskyttende trekket, kan du lage et lite drivhus og dyrke … frodige grønne planter i stilige potter for å skape liv på balkongen.

Create a space dedicated to gardening indoors

Plantetilbehør – IKEA

Plantetilbehør – IKEA

BAGGEBO Hylle, 60x25x116 cm · BAGGEBO Skap med vitrinedører, 34x30x116 cm · BAGGEBO TV-benk, 90x35x40 cm.

Plantetilbehør

Putekasser og oppbevaringsløsninger til uteplassen – IKEA

Putekasser og oppbevaringsløsninger til uteplassen – IKEA

Trenger du plass til oppbevaring av puter og pledd, redskaper og blomsterpotter utendørs? IKEA har mange gode løsninger til balkong, terrasse og hage.

Skap mer trivsel med planter – IKEA

Skap trivsel med planter – IKEA

Vi gjør et dypdykk i plantenes verden og ser på hvorfor det er sunt å ha dem rundt seg. Forskerne mener at planter får deg til å føle deg bedre, ja, selv kunstige planter kan ha positiv effekt. Her får du noen tips til hvordan du kan få det litt grønnere hjemme.

Ideer til å skape liv på en liten balkong – IKEA

Har du store ambisjoner for den lille balkongen din? Her får du gode ideer til alt fra bord og stoler til pidestaller og gulvplater som du kan bruke til å fornye balkongen. Handle på IKEA.no i dag.

BAGGEBO-serien – IKEA

BAGGEBO-serien – IKEA

BAGGEBO-serien

Keywords: ikea drivhus skap