Ikea hjørnesofa

Hjørnesofa i stoff – IKEA

Hjørnesofa i stoff – IKEA

Kjøp en komfortabel hjørnesofa i tekstil  og skap den perfekte løsningen for din stue og din familie. En skikkelig familiesofa. Velg mellom en rekke fine modeller i ulike stiler og farger.

ÄPPLARYD Hjørnesofa, 4-seters, Lejde grå/svart – IKEA

ÄPPLARYD Hjørnesofa, 4-seters, Lejde grå/svart ÄPPLARYD sofa vil bli hjemmets komfortable oase. Et blikkfang som gjenspeiler din personlighet og stil. Flott å sette seg på, legge seg ned på og henge med venner på. Og med mye plass til hele familien, år etter år.

EKTORP Hjørnesofa, 4-seters, Tallmyra hvit/svart/grå – IKEA

EKTORP Hjørnesofa, 4-seters, Tallmyra hvit/svart/grå 10 års garanti. Les om vilkårene i garantiheftet. Et utvalg av koordinerte trekk gjør at du lett kan fornye utseendet på møbelet ditt. Med ekstra trekk er det enkelt å fornye sofaen og rommet.

VIMLE Hjørnesofa, 5-seters, Gunnared beige – IKEA

VIMLE Hjørnesofa, 5-seters, Gunnared beige Sofaene i VIMLE-serien har deler som kan settes sammen fritt og tilpasses deg og hjemmet ditt – og etter hvert som livet endrer seg, kan du bygge ut sofaen så den endres i takt med livet ditt. 10 års garanti. Les om vilkårene i garantiheftet.

Sofa og sofagrupper – Finn riktig sofa for hjemmet ditt – IKEA

Sofa og sofagrupper – Finn riktig sofa for hjemmet ditt – IKEA

Ønsker du deg ny sofa? Hos IKEA har vi et stort utvalg sofaer i forskjellige materialer, former og stiler. Vi tilbyr 10 års garanti på de fleste sofaer!

EKTORP Hjørnesofa, 4-seters, Hallarp grå – IKEA

EKTORP Hjørnesofa, 4-seters, Hallarp grå Den populære sofaserien EKTORP har en tidløs design og herlig tykke, behagelige puter. Trekkene er enkle å bytte, så kjøp gjerne et ekstra trekk eller to og variere etter humøret eller årstiden. 10 års garanti. Les om vilkårene i garantiheftet.

LANDSKRONA Hjørnesofa, 5-seters, Gunnared mørk grå

LANDSKRONA Hjørnesofa, 5-seters, Gunnared mørk grå – IKEA

LANDSKRONA Hjørnesofa, 5-seters, Gunnared mørk grå Varm og innbydende, ren og stilig. Støtten i seteputene, den myke overflaten på trekket og den stramme passformen gir denne sofaen perfekt balanse mellom komfort, funksjonalitet og utseende. 10 års garanti. Les om vilkårene i garantiheftet.

EKTORP Hjørnesofa, 4-seters, Hallarp beige – IKEA

EKTORP Hjørnesofa, 4-seters, Hallarp beige Den populære sofaserien EKTORP har en tidløs design og herlig tykke, behagelige puter. Trekkene er enkle å bytte, så kjøp gjerne et ekstra trekk eller to og variere etter humøret eller årstiden. 10 års garanti. Les om vilkårene i garantiheftet.

EKTORP Hjørnesofa, 4-seters, Blekinge hvit – IKEA

EKTORP Hjørnesofa, 4-seters, Blekinge hvit Den populære sofaserien EKTORP har en tidløs design og herlig tykke, behagelige puter. Trekkene er enkle å bytte, så kjøp gjerne et ekstra trekk eller to og variere etter humøret eller årstiden. Med ekstra trekk er det enkelt å fornye sofaen og rommet.

Keywords: ikea hjørnesofa, hjørnesofa ikea, liten hjørnesofa ikea