Ikea lisabo

LISABO-serien – IKEA

LISABO-serien – IKEA

Treff på 26 produkter · LISABO Bord, 140×78 cm · LISABO Bord, 118×50 cm · LISABO Bord, 70×70 cm · LISABO / LISABO Bord og 4 stoler, 140×78 cm · LISABO Stol · LISABO …

LISABO-serien

LISABO Bord, askefiner, 140×78 cm – IKEA

LISABO Bord, askefiner, 140×78 cm. Vi er stolte av LISABO-serien som ble belønnet med den prestisjetunge, internasjonale Red Dot Award for design. Produktene er varige, solide og enkle å montere, samtidig som de ser lette og håndlagde ut.

LISABO Bord, askefiner, 105 cm – IKEA

LISABO Bord, askefiner, 105 cm. Vi er stolte av LISABO-serien som ble belønnet med den prestisjetunge, internasjonale Red Dot Award for design. Produktene er varige, solide og enkle å montere, samtidig som de ser lette og håndlagde ut.

LISABO Bord, askefiner, 118×50 cm – IKEA

LISABO Bord, askefiner, 118×50 cm. Vi er stolte av LISABO-serien som ble belønnet med den prestisjetunge, internasjonale Red Dot Award for design. Produktene er varige, solide og enkle å montere, samtidig som de ser lette og håndlagde ut.

LISABO Arbeidsbord, askefiner, 118×45 cm – IKEA

LISABO Arbeidsbord, askefiner, 118×45 cm. Vi er stolte av LISABO-serien som ble belønnet med den prestisjetunge, internasjonale Red Dot Award for design. Produktene er varige, solide og enkle å montere, samtidig som de ser lette og håndlagde ut.

LISABO Bord, askefiner, 70×70 cm – IKEA

LISABO Bord, askefiner, 70×70 cm. Vi er stolte av LISABO-serien som ble belønnet med den prestisjetunge, internasjonale Red Dot Award for design. Produktene er varige, solide og enkle å montere, samtidig som de ser lette og håndlagde ut.

LISABO Bord, svart, 105 cm – IKEA

LISABO Bord, svart, 105 cm. Vi er stolte av LISABO-serien som ble belønnet med den prestisjetunge, internasjonale Red Dot Award for design. Produktene er varige, solide og enkle å montere, samtidig som de ser lette og håndlagde ut.

LISABO Bord, askefiner, 45×45 cm – IKEA

LISABO Bord, askefiner, 45×45 cm. Vi er stolte av LISABO-serien som ble belønnet med den prestisjetunge, internasjonale Red Dot Award for design. Produktene er varige, solide og enkle å montere, samtidig som de ser lette og håndlagde ut.

LISABO Bord, svart, 140×78 cm – IKEA

LISABO Bord, svart, 140×78 cm. Vi er stolte av LISABO-serien som ble belønnet med den prestisjetunge, internasjonale Red Dot Award for design. Produktene er varige, solide og enkle å montere, samtidig som de ser lette og håndlagde ut.

Keywords: ikea lisabo, lisabo ikea