Ikea oppbevaring under seng

Sengeoppbevaring – Få mer oppbevaringsplass på … – IKEA

Sengeoppbevaring – Få mer oppbevaringsplass på soverommet – IKEA

En seng med skuff kan være en smart løsning dersom du trenger mer lagringsplass. Se hele utvalget vårt av dobbeltsenger og enkeltsenger med oppbevaring her.

Med skuffer under senga får du ekstra oppbevaringsplass til for eksempel dyner og sengetøy. Ute av syne, men lett tilgjengelig når du trenger det. Se mer på IKEA.no.

SKUBB Oppbevaring, hvit, 44x55x19 cm – IKEA

SKUBB Oppbevaring, hvit, 44x55x19 cm. Sett denne kassen i garderoben eller under senga, den er fin til oppbevaring av sesongklær eller sengetøy og beskytter det mot støv. Kan brukes sammen med andre SKUBB-produkter for å ha full kontroll på garderoben.

VARDÖ Sengeskuff, hvit, 65×70 cm – IKEA

VARDÖ Sengeskuff, hvit, 65×70 cm. En smart løsning for små rom. Denne sengeskuffen gjør plassen under senga til et sted hvor du kan ha ting som dyner, puter eller klær til ulike årstider.

MALM Sengeskuff for høy seng, hvit, 200 cm – IKEA

MALM Sengeskuff for høy seng, hvit, 200 cm. Hvorfor ha et sted som samler støv når du kan ha praktiske oppbevaringsbokser i stedet? MALM oppbevaringsbokser er enkle å rulle inn og ut, perfekt for oppbevaring av dyner, puter og sesongklær.

SKUBB Oppbevaring, hvit, 93x55x19 cm – IKEA

SKUBB Oppbevaring, hvit, 93x55x19 cm. Sett denne kassen i garderoben eller under senga, den er fin til oppbevaring av sesongklær eller sengetøy og beskytter det mot støv. Kan brukes sammen med andre SKUBB-produkter for å ha full kontroll på garderoben.

Senger med oppbevaring – Praktiske og fine senger – IKEA

Senger med oppbevaring – Praktiske og fine senger – IKEA

En seng med skuff kan være en smart løsning dersom du trenger mer lagringsplass. Se hele utvalget vårt av dobbeltsenger og enkeltsenger med oppbevaring her.

SONGESAND Sengeskuff, sett 2 stk., hvit, 200 cm – IKEA

SONGESAND Sengeskuff, sett 2 stk., hvit, 200 cm. Ikke la plassen under senga gå til spille.

HEMNES Sengeskuff, sett 2 stk., hvit beis, 200 cm – IKEA

HEMNES Sengeskuff, sett 2 stk., hvit beis, 200 cm. Gjør plassen under sengen om til smart oppbevaringsplass.

Smart oppbevaring på ledig plass i soverommet – IKEA

Enkle tips til ekstra oppbevaring på soverommet – IKEA

Ideer til smart soveromsoppbevaring som utnytter ledig plass og er klar til bruk samme dag. Få inspirasjon og handle på IKEA.no eller varehuset i dag.

Keywords: ikea oppbevaring under seng, oppbevaring under seng ikea, ikea skuffer under seng, ikea skuff under seng