Ikea stellebord

IKEA Stellebord til baby

IKEA Stellebord til baby – IKEA

Gode og sikre stellebord til baby. IKEA stellebord, stellematte og oppbevaringssbokser er funksjonelle og sikrer at barnet og du har det trygt og godt.

Stellebord og stellekommode til barnerommet – IKEA

Stellebord og stellekommode til barnerommet – IKEA

Vi har stellebord, stelleunderlag og babytilbehør. Ta en titt på vårt sortiment av stellebord til fordelaktige priser på IKEA.no.

SNIGLAR Stellebord, bøk, hvit, 72×53 cm – IKEA

SNIGLAR Stellebord, bøk, hvit, 72×53 cm. Et trygt sted hvor du og babyen din kan bli kjent med hverandre i ro og fred. En komfortabel høyde og oppbevaring lett tilgjengelig, slik at du får tak i det du trenger og alltid kan ha en hånd på babyen.

GULLIVER Stellebord, hvit – IKEA

GULLIVER Stellebord, hvit. Et trygt sted hvor du og babyen din kan bli kjent med hverandre i ro og fred. En komfortabel høyde og oppbevaring lett tilgjengelig, slik at du får tak i det du trenger og alltid kan ha en hånd på babyen.

SUNDVIK Stellebord/kommode, hvit – IKEA

SUNDVIK Stellebord/kommode, hvit Her kan du ha alt fra bleier og kremer til klær og leker for hånden. Og når bleiestadiet er over, kan du brette og feste stellebordbladet tilbake på plass og få en kommode i stedet. Praktisk høyde for å skifte bleie på babyen.

MYLLRA Stellebord med skuffer, hvit – IKEA

MYLLRA Stellebord med skuffer, hvit Du kan enkelt gjøre stellebordet om til en romslig kommode og ei hylle når barnet blir eldre. Form og farge matcher SMÅSTAD-serien, slik at du kan lage plass til både store og små ting. Praktisk høyde for å skifte bleie på babyen.

SMÅSTAD Stellebord, hvit hvit/med 3 skuffer, 90x79x100 cm

SMÅSTAD Stellebord, hvit hvit/med 3 skuffer, 90x79x100 cm – IKEA

SMÅSTAD Stellebord, hvit hvit/med 3 skuffer, 90x79x100 cm Dette bordet plasserer barnet i en behagelig høyde for bleieskift – og kos. Med praktisk oppbevaringsplass innenfor en armlengdes avstand kan du få tak i bleier, kremer og klær uten å slippe barnet.

SUNDVIK Stellebord/kommode, grå – IKEA

SUNDVIK Stellebord/kommode, grå

SMÅGÖRA Stellebord/bokhylle 2 hylleplater, hvit – IKEA

SMÅGÖRA Stellebord/bokhylle 2 hylleplater, hvit Stellebord med plass til flere ting. Med 2 ekstra hyller bak på stellebordet, kan du få enda bedre plass til alt du trenger å ha for hånden når du skal stelle babyen din. Praktisk høyde for å skifte bleie på babyen.

Keywords: ikea stellebord, stellebord ikea