Ikea telt

Telt og sengehimler – IKEA

Telt og sengehimler – IKEA

Telt og sengehimler

HÖVLIG Leketelt – IKEA

HÖVLIG Leketelt Barn elsker å sette opp telt og lage seg et skjermet krypinn der de kan gjemme seg, leke og hvile litt. Hvis du er heldig, kan du kanskje bli med på et eventyr eller bli invitert inn til en koselig stund.

BUSA Leketelt – IKEA

BUSA Leketelt. Skaper en egen liten krok. Et rom i rommet der man kan leke og kose seg.

Paviljong – partytelt – hagetelt – IKEA

Paviljong – partytelt – hagetelt – IKEA

Skap et koselig uterom for avslapning med en paviljong eller hagetelt. Med avtakbare vegger kan en paviljong tilpasses dine behov. Se utvalget på IKEA.

CIRKUSTÄLT Leketelt – IKEA

CIRKUSTÄLT Leketelt. Skaper en egen liten krok. Et rom i rommet der man kan leke og kose seg.

GUNNÖN Hagetelt, mørk grå/grå, 238×233 cm – IKEA

GUNNÖN Hagetelt, mørk grå/grå, 238×233 cm Med GUNNÖN hagetelt/pergola skaper du enkelt et ekstra rom på terrassen eller i hagen. Taket gir avkjølende skygge til sommerlunsjen – og hvis dere er mange, kan dere kombinere to stykker for å få et større uterom.

KURA Sengetelt, sjødyrmønster – IKEA

KURA Sengetelt, sjødyrmønster Med dette teltet over KURA vendbar seng, kan barnet ditt drømme seg bort til den fortryllende og mystiske verdenen som finnes i de store, dype havene. Hva foregår under overflaten? Teltet er lettstelt – det er bare å tørke av støv og flekker med en fuktig klut.

BUSA Leketunnel – IKEA

BUSA Leketunnel. Det er spennende for barnet å gjemme seg inni tunnelen og oppdage hva som venter på den andre siden. Barna kan krype gjennom den mye raskere enn mamma og pappa – de setter seg alltid fast et sted i midten.

CLOKSOMTH leketelt – IKEA

Lag leketelt av et gammelt STOCKHOLM teppe.

Keywords: ikea telt