Moro i hagen med sikkerhet under kontroll

Mange nettbutikker tildeler heldigvis ulike leveringsløsninger. En favoritt blant mange nå for tiden er å få det levert til et hentested, noe som gir deg fleksibiliteten til å hente de bestilte produktene akkurat når det passer deg. Dette er tross alt veldig passende, og ofte også den rimeligste leveringsmodellen.

Du bør også foretrekke å få pakken levert til leiligheten din eller til din arbeidsplass. Fraktalternativet er vanligvis litt mindre rimelig, men også ganske praktisk. Den billigste leveringsmetoden er utvilsomt å hente bestillingen selv, men dette er betinget av at du bor i nærheten av hjemmet til internettbedriften.

Leveringstiden kan i noen tilfeller være ganske avgjørende i tilfelle vi trenger dine nye produkter innen få dager, så derfor er det synd at vi undersøker forventet leveringstid for det aktuelle produktet.

En rekke nettforhandlere tilbyr 1 hverdagslevering på mange av butikkens varenumre, som beregnes ut fra at bestillingen behandles før et visst tidspunkt, slik at de trolig kan få varene klare før kl. de ansatte drar hjem.

Noen nettbutikker tilbyr gratis levering, men vanligvis gjelder dette kun hvis du kjøper for et bestemt beløp. I tillegg bør du velge den billigste leveringsmetoden, som ofte – uansett om du bor i København, Brønderslev eller Vejen – er å få transportøren til å bringe produktene dine til et hentepunkt.

Flere frakttyper

Det er nå ekstremt enkelt for alle å finne informasjon om priser fra ulike nettforhandlere, og som takk har de fleste e-butikker blitt tvunget til å senke sine salgspriser på en rekke av deres varer – for babyer og barn, så vel som for menn og kvinner – voldsomt, og noen ganger til og med garantere gratis frakt.

Det kan likevel være fordelaktig å inspisere noen få nettbutikker for rabatter før du legger inn bestillingen, slik at du er godt informert for å få den rimeligste prisen.

Du bør imidlertid være klar over at dersom et nettselskap annonserer et produkt til en salgspris som virker ufattelig gunstig, så bør dette i noen tilfeller være et varseltegn på en svindelbutikk. Kortbetaling er heldigvis omfattet av en forskrift, som hjelper deg mot svindel på internettlagre.

Vi anbefaler generelt kortkjøp eller mobilbetaling. Alternativt bør du bruke en avbetalingsløsning som ViaBill når du har tenkt å betale prisen senere.

Før folk handler i et nettselskap, kan du ideelt sett gå gjennom selskapets vilkår og betingelser, men dette er selvfølgelig en tidkrevende oppgave.

Et annet alternativ kan derfor være å sjekke om e-butikken er e-merkegodkjent, noe som lenge har vært en pekepinn på at e-selskapet forstår de offisielle reglene og at nettforhandleren av og til er under oppsyn med fagfolk som er kjent med gjeldende vilkår. Det gir deg også mulighet til assistanse hvis du støter på vanskeligheter med ditt kjøp.

I tillegg er det smart at kjøper er klar over de viktigste reglene som har betydning for transaksjonen, for eksempel returretten internettselskapet har. I denne sammenheng er det også avgjørende at du til enhver tid sikrer din kjøpsbekreftelse, slik at du til enhver tid kan bevise kjøpet ditt, uansett om du er ute etter en vare til en voksen eller et barn.

Veldig smertefritt for internettbrukere å sammenligne priser

Trustpilot fører til stort sett fine løsninger for å følge meningene til ganske mange tidligere brukere og derfor anbefaler vi at du leser nettbutikkens vurderinger før du legger inn bestillingen.

Facebook tilbyr også fullt ut gode muligheter for å få innsikt i internettselskapets popularitet. I tillegg møter vi en rekke e-bedrifter hvor du kan gi uttrykk for en kritikk av deres kjøpsopplevelse, som også bør utnyttes for å få et innblikk i kundetilfredshet.

Denne siden er finansiert av annonseinntekter. Vi samarbeider med ulike nettbutikker når vi viser selskapenes varer, og innhenter provisjoner under forutsetning av at våre brukere foretar et kjøp.

Informasjon om varer og nettselskaper oppdateres ofte, men vi påtar oss intet ansvar for justeringer som kan ha blitt realisert etter at vi sist oppdaterte informasjonen som ble brukt.