Skjermvegg ikea

RISÖR Skjermvegg, hvit, svart, 216×185 cm – IKEA

Skap mer dynamikk i rommet med en skjermvegg eller romavdeler. Se våre romdelere på ikea.no. … TOLKNING Skjermvegg, håndlaget rotting, 150×170 cm.

RISÖR Skjermvegg, hvit, svart, 216×185 cm. Med denne skilleveggen kan du lage et rom i rommet og likevel la lyset slippe gjennom. En rask og enkel måte å skape ulike områder til å spise og være sosiale, eller et midlertidig soverom for overnattingsgjester.

Romavdelere – IKEA

Romavdelere – IKEA

Skap mer dynamikk i rommet med en skjermvegg eller romavdeler. Se våre romdelere på ikea.no.

SIDORNA Skjermvegg, grå, 80×195 cm – IKEA

SIDORNA Skjermvegg, grå, 80×195 cm Med skjermvegger kan du raskt og enkelt lage et rom inni et rom til møter, prosjektarbeid eller ditt eget arbeid. De er enkle å løfte og koble sammen, og de krever lite oppbevaringsplass. Enkle å lagre siden de er enkle å demontere og tar opp lite plass.

SIDORNA Skjermvegg, grå, 80×150 cm – IKEA

SIDORNA Skjermvegg, grå, 80×150 cm Med skjermvegger kan du raskt og enkelt lage et rom inni et rom til møter, prosjektarbeid eller ditt eget arbeid. De er enkle å løfte og koble sammen, og de krever lite oppbevaringsplass. Enkle å lagre siden de er enkle å demontere og tar opp lite plass.

VARHAUG Skjermvegg, beige, 242×157 cm – IKEA

VARHAUG Skjermvegg, beige, 242×157 cm VARHAUG skjermvegg gjør det også mulig å lage rom i et rom – et midlertidig arbeidsområde, spiseområde eller gjesterom – og bruke rommet mer fleksibelt. Den passer også perfekt foran et vindu for å skjerme mot innsyn.

TOLKNING Skjermvegg, håndlaget rotting, 150×170 cm

TOLKNING Skjermvegg, håndlaget rotting, 150×170 cm – IKEA

TOLKNING Skjermvegg, håndlaget rotting, 150×170 cm Den allsidige TOLKNING-serien er laget av naturlige fibre med et varmt utseende. Denne romavdeleren skaper følelsen av et rom i et rom, for eksempel for å skille hjemmekontoret fra stua. Det åpne og luftige designet slipper lyset gjennom.

SIDORNA Skjermvegg, grå, 324x160x195 cm – IKEA

SIDORNA Skjermvegg, grå, 324x160x195 cm Med skjermvegger kan du raskt og enkelt lage et rom inni et rom til møter, prosjektarbeid eller ditt eget arbeid. De er enkle å løfte og koble sammen, og de krever lite oppbevaringsplass. Enkle å lagre siden de er enkle å demontere og tar opp lite plass.

SIDORNA Skjermvegg, grå, 164x80x195 cm – IKEA

SIDORNA Skjermvegg, grå, 164x80x195 cm Med skjermvegger kan du raskt og enkelt lage et rom inni et rom til møter, prosjektarbeid eller ditt eget arbeid. De er enkle å løfte og koble sammen, og de krever lite oppbevaringsplass. Enkle å lagre siden de er enkle å demontere og tar opp lite plass.

EILIF Støttefot til skjermvegg, svart, 40×30 cm – IKEA

EILIF Støttefot til skjermvegg, svart, 40×30 cm. Vil du ha mer privatliv og redusere lydnivået i nærheten av skrivebordet ditt? EILIF kontorskjerm skaper en visuell, fysisk og lydabsorberende barriere som gir deg en rolig arbeidssone og kontoret et pent utseende.

Keywords: skjermvegg ikea, ikea skjermvegg