Smarte og enkle betalingsmuligheter hos REMA 1000 og Coop med Vipps

Å handle matvarer har aldri vært enklere med moderne betalingsteknologi. REMA 1000 og Coop har begge tatt i bruk Vipps som en praktisk og sikker betalingsløsning. Med Vipps kan du enkelt og raskt betale for varene dine uten å måtte ta frem lommeboken. La oss se nærmere på hvordan du kan bruke Vipps hos REMA 1000 og Coop.

REMA 1000

REMA 1000 har gjort det utrolig enkelt å betale med Vipps i deres butikker. Alt du trenger å gjøre er å laste ned Vipps-appen på din mobiltelefon og registrere deg. Når du er ferdig med handelen i REMA 1000 og er klar til å betale, ser du etter Vipps-logoen ved kassen.

Når du skal betale, åpner du Vipps-appen på telefonen og velger “Betal” fra hovedmenyen. Deretter scanner du QR-koden som vises på betalingsterminalen ved kassen. Beløpet blir automatisk fylt inn, og du bekrefter betalingen med en personlig kode eller bruker Touch ID/Face ID. Enkelt, raskt og sikkert!

“Kan man betale med Vipps på REMA? Absolutt! REMA 1000 har gjort det enkelt å bruke Vipps som betalingsmiddel.”

Med Vipps kan du også enkelt dele regningen med venner eller familie. Du kan enten scrolle deg gjennom kontaktlisten din i appen eller skrive inn telefonnummeret til den du ønsker å dele med. Deretter skriver du inn beløpet og bekrefter transaksjonen. På den måten er det enkelt å få hver deltaker til å betale sin andel.

Coop

Coop er en annen dagligvarekjede som har tatt i bruk Vipps som betalingsalternativ. For å betale med Vipps hos Coop trenger du også å ha Vipps-appen installert på telefonen din og være registrert som bruker.

Når du handler hos Coop, ser du også etter Vipps-logoen ved betalingsterminalen. Når du er klar til å betale, åpner du Vipps-appen og velger “Betal” fra hovedmenyen. Skann QR-koden på betalingsterminalen, og beløpet blir automatisk fylt inn. Bekreft betalingen, og du er ferdig!

En fordel med Vipps hos Coop er at du kan enkelt knytte opp ditt Coop-medlemskap til Vipps. På den måten får du også medlemsfordeler og bonuspoeng mens du bruker Vipps til å handle.

Oppsummering

Både REMA 1000 og Coop har gjort det enkelt for kundene sine å betale med Vipps. Ved å bruke Vipps kan du unngå å måtte trekke opp lommeboken og håndtere fysiske penger. Betalingen går raskt og smidig, og du kan føle deg trygg på at transaksjonen er sikker.

Så neste gang du handler hos REMA 1000 eller Coop, vær smart og bruk Vipps som betalingsmiddel. Det vil gjøre handlingen enda enklere og mer praktisk!

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg betale med Vipps på Rema 1000?

Ja, du kan betale med Vipps på Rema 1000. Det er en enkel og praktisk måte å betale for varene dine.

Hvordan betaler jeg med Vipps på Rema 1000?

For å betale med Vipps på Rema 1000, må du først laste ned og registrere deg i Vipps-appen. Deretter kan du velge Vipps som betalingsmetode når du er i kassen på Rema 1000 og følge instruksjonene i appen.

Aksepterer Coop betaling med Vipps?

Ja, Coop aksepterer betaling med Vipps. Du kan enkelt og raskt betale for varene dine med Vipps i Coop-butikkene.

Kan jeg betale med Vipps på Coop?

Ja, du kan betale med Vipps på Coop. Det er en trygg og praktisk måte å betale for dine dagligvarekjøp.

Hva er Vipps?

Vipps er en mobilbetalingsapp som gjør det enkelt å betale for varer og tjenester med mobiltelefonen din.

Hvor kan jeg laste ned Vipps-appen?

Du kan laste ned Vipps-appen fra App Store eller Google Play, avhengig av hvilken type telefon du har.

Må jeg ha et bankkort for å bruke Vipps?

Ja, for å bruke Vipps må du koble appen til et gyldig bankkort. Dette gir deg muligheten til å overføre penger og betale for varer og tjenester.

Kan jeg bruke Vipps i andre butikker enn Rema 1000 og Coop?

Ja, du kan bruke Vipps i mange andre butikker og nettbutikker i Norge. Sjekk om butikken aksepterer Vipps-betaling før du handler.

Hvilke fordeler har det å betale med Vipps?

Fordelene med å betale med Vipps inkluderer enkelhet, sikkerhet og rask betaling. Du trenger ikke å ha med deg kontanter eller betalingskort, og du kan betale med et par trykk på telefonen din.

Er det trygt å betale med Vipps?

Ja, det er trygt å betale med Vipps, da betalingsinformasjonen din er beskyttet og sikret i appen. Du trenger også en sikkerhetskode eller fingeravtrykk for å bekrefte betalingen på telefonen din.

Artiklen Smarte og enkle betalingsmuligheter hos REMA 1000 og Coop med Vipps har i gennemsnit fået 3.7 stjerner baseret på 30 anmeldelser