Sollerøn ikea

SOLLERÖN-serien – IKEA

SOLLERÖN-serien – IKEA

Få lounge-følelsen på terrassen med hagemøbler fra SOLLERÖN-serien.

Få lounge-følelsen på terrassen med hagemøbler fra SOLLERÖN-serien

SOLLERÖN Hjørnemodulsofa, 3-seters, utendørs, brun …

SOLLERÖN Hjørnemodulsofa, 3-seters, utendørs, brun/Frösön/Duvholmen mørk grå – IKEA

SOLLERÖN Hjørnemodulsofa, 3-seters, utendørs, brun/Frösön/Duvholmen mørk grå Lag sitteplass som passer plassen din ute perfekt med SOLLERÖN moduler. Livet blir komfortabelt med vedlikeholdsfri plastrotting og puter som motstår bleking og er vannavstøtende. Praktisk oppbevaring under setet.

SOLLERÖN 3-seters modulsofa, utendørs, brun/Frösön …

SOLLERÖN 3-seters modulsofa, utendørs, brun/Frösön/Duvholmen mørk grå, 223x82x88 cm – IKEA

SOLLERÖN 3-seters modulsofa, utendørs, brun/Frösön/Duvholmen mørk grå, 223x82x88 cm Lag et utendørsparadis for alle med en eller flere SOLLERÖN-modulsofaer. Livet blir komfortabelt med vedlikeholdsfri plastrotting og puter som beholder den friske fargen lenger i sola.

SOLLERÖN 1-seters seksjon, utendørs, brun – IKEA

SOLLERÖN 1-seters seksjon, utendørs, brun. Lag en lenestol eller en spesialtilpasset sofa med SOLLERÖN moduler. Bruk én-setersseksjonen alene eller legg til armlener eller flere seksjoner.

SOLLERÖN Hjørnemodulsofa, 3-seters, utendørs, brun …

SOLLERÖN Hjørnemodulsofa, 3-seters, utendørs, brun/Frösön/Duvholmen beige – IKEA

SOLLERÖN Hjørnemodulsofa, 3-seters, utendørs, brun/Frösön/Duvholmen beige Lag sitteplass som passer plassen din ute perfekt med SOLLERÖN moduler. Livet blir komfortabelt med vedlikeholdsfri plastrotting og puter som motstår bleking og er vannavstøtende. Praktisk oppbevaring under setet.

SOLLERÖN 3-seters modulsofa, utendørs, med … – IKEA

SOLLERÖN 3-seters modulsofa, utendørs, med fotskammel brun/Frösön/Duvholmen beige, 223x144x88 cm – IKEA

SOLLERÖN 3-seters modulsofa, utendørs, med fotskammel brun/Frösön/Duvholmen beige, 223x144x88 cm Lag en utestue med SOLLERÖN moduler. Livet blir komfortabelt med en behagelig sjeselong, vedlikeholdsfri plastrotting og puter som er vannavstøtende og som motstår bleking.

SOLLERÖN 4-seters møbelgruppe, utendørs, brun/Frösön …

SOLLERÖN 4-seters møbelgruppe, utendørs, brun/Frösön/Duvholmen mørk grå – IKEA

SOLLERÖN 4-seters møbelgruppe, utendørs, brun/Frösön/Duvholmen mørk grå Lag en fleksibel uteplass for avslapning og koselige middager, med SOLLERÖN moduler. Livet blir komfortabelt med vedlikeholdsfri plastrotting og puter som motstår solbleking og er vannavstøtende.

SOLLERÖN Hjørneseksjon, utendørs, brun – IKEA

SOLLERÖN Hjørneseksjon, utendørs, brun. Spesialtilpass med SOLLERÖN moduler. Bruk hjørneseksjonen alene eller legg til en én-seters seksjon og armlener til en hjørnesofa.

SOLLERÖN Hjørnemodulsofa, 4-seters, utendørs, med …

SOLLERÖN Hjørnemodulsofa, 4-seters, utendørs, med fotskammel mørk grå/Frösön/Duvholmen beige – IKEA

SOLLERÖN Hjørnemodulsofa, 4-seters, utendørs, med fotskammel mørk grå/Frösön/Duvholmen beige Få nok av sitteplasser med SOLLERÖN-moduler, her med en fotskammel som blir til en sjeselong. Livet blir komfortabelt med vedlikeholdsfri plastrotting og puter som motstår bleking.

Keywords: sollerøn ikea